11 februari 2016

Het starterscentrum is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Nederland. Het starterscentrum is opgericht in 2016. Wij ondersteunen iedereen die korter dan 3 jaar een onderneming is gestart of een eigen bedrijf wil starten en geven ondernemers advies die problemen ondervinden met online activiteiten of andere onderwerpen omtrent ondernemen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen MKB Webpartner en onze partners.

De diensten van MKB Webpartner helpen startende ondernemers op weg op het gebied van online marketing.

Het starterscentrum biedt een volledig pakket van diensten aan, door de samenwerking met vele partners.Variërend van financiële instellingen tot het laten drukken van uw visitekaartjes. Onze startersdagen worden gratis aangeboden in ons starterscentrum voor starters die maximaal 3 jaar bezig zijn. De startersdagen zijn de eerste stap in het ondernemerschap. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide starter heeft méér kans van slagen!